magazin ii traditonale romanesti

Cutreieram de mai bine de 13 ani tara in lung si in lat pentru a gasi mesteri popularii pasionati, care transmit traditiile mai departe. Selectam doar cele mai frumoase si autentice produse, de la cei mai buni mesteri, pentru a le oferi pe paginile noastre web www.ieRomaneasca.com si www.ieRomaneasca.ro . Lucram cu materiale de calitate (unele dintre ele le punem noi la dispozitia mesterilor populari).

Facem diferenta intre produsele autentice si cele facute doar in scop comercial si nu oferim decat cea mai buna calitate. Vrem sa facem cunoscuta frumusetea portului nostru national cat mai multor oameni. Asa se face ca, am trimis cu mandrie ii Romanesti, costume traditionale si alte accesorii in toata lumea timp de mai bine de 13 ani. Si, vom continua sa facem asta atat timp cat vor mai exista mesteri iubitori ce vor trudi zile, saptamani si chiar luni pentru a broda o ie, a tese un valnic sau a face o bundita.

Pentru orice sugestii, comenzi sau detalii va rugam sa ne contactati pe e-mail la contact@ieRomaneasca.com sau telefonic la: +40 723 678 662 sau + 40 743 760 634.

www.ieRomaneasca.com si www.ieRomaneasca.ro ofera ii Romanesti autentice.